Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Άβυσσος η ψυχή τους...

Χμμ...Χθες ,Πέμπτη 27 Ιανουαρίου ,ήμουν σε ένα κλαμπ με πολύ κόσμο και είχα μια , " συνηθισμένη " για εμάς τα κορίτσια, συζήτηση με μια φίλη .Όλα ξεκίνησαν από τον κόσμο .Όλοι μέσα στο κλαμπ κοίταζαν συνεχώς τριγύρω ,σαν να έψαχναν κάτι ( το επόμενο θήραμά τους πιθανών ) ,κοινώς έπαιζε το ματάκι τους γενικά .Με αφορμή λοιπόν αυτό το σχόλιο ,ξεκίνησε μια συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα ,από την οποία θα εστιάσω σε κάτι που λίγο-πολύ ,όλοι το συζητάν.

Λοιπόν ,εντάξει ,είναι φυσιολογικό όταν βγαίνεις και μάλιστα συχνά , να κάνεις πολλές γνωριμίες ,να χορεύεις με αγνώστους ,να φλερτάρεις ,να φιληθείς κιόλας ,και ,ειδικά αν έχεις πιεί αρκετά να γίνει και κάτι παραπάνω .Και τώρα μπαίνω στο ψητό !

Γιατί μια γυναίκα να θεωρείται ,ας το πω κόσμια , " εύκολη " αν κάνει κάτι με κάποιον από την πρώτη φορά και για τον άνδρα να μην ισχύει τίποτα τέτοιο ;Αφού υποτίθεται ότι είναι αμοιβαία η έλξη ,όχι μόνο από της μιας πλευράς ,ποιός ο λόγος η ευθύνη να αποδίδεται στη γυναίκα ;
Και καλά η σύγχρονη εποχή χαρακτηρίζεται από ελευθερία έκφρασης και γενικότερα ελευθερία και ισότητα . ΜΠΟΥΡΔΕΣ !

Όλοι λίγο-πολύ είναι κομπλεξικοί και παρόλο που δεν το πιστεύουν ,έχουν στερεοτυπικές αντιλήψεις .Και κυρίως οι άνδρες !Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω !Για τους άνδρες που σε κάθε έξοδο  " ρίχνουν " και άλλη ,θεωρείται επίτευγμα ,κατόρθωμα ,επιτυχία .Μόνο το βραβείο λείπει δηλαδή ! Αντίθετα η γυναίκα θεωρείται της πλάκας ,πεταμένη ,πουτάνα !

Από την άλλη ,όταν σε βλέπουν και επιδιώκουν να σε γνωρίσουν και αρχίζουν τα σφηνάκια και οι σαχλαμάρες που λένε για να σε ρίξουν ,αν κρατάς τα προσχήματα και είσαι όσο πρέπει μαζεμένη θα σε πουν παγόβουνο ,κρυόκωλη ,δύσκολη ! Τι θέλετε επιτέλους ;Αποφασίστε !

Άνδρες...τι να πεις...

5 σχόλια:

  1. βρε γιαννουλα....δε το βρισκεις λογικο? Είστε το ωραίο φυλο. Αυτό απο μόνο του σας δίνει πλεονεκτημα στο παιχνιδι που λέγεται καμάκι. Εξ ορισμού λοιπον σας καθιστά το θήραμα και όχι τον κηνυγό. Δες το και ως εξής: έστω οτι είσαι σε μια ομάδα ποδοσφαίρου. Αν είσαι πολύ καλος και δε σε περνάει κανείς,τότε οι αντίπαλοι θα παίξουν απ την άλλη μερια για να σε αποφύγουν. Αν δουν οτι είσαι αδύναμος,τότε θα σε βομβαρδίσουν (οπου αδιαπέραστος=η κοπέλα που δε δίνεται σε κανέναν και αδύναμος=η κοπελα που δε λεει οχι).
    Δες το τώρα κ απ τη μεριά του σέντερ φορ: οταν σκοράρει ειναι μαγκας,ειναι ο αρχοντας,ειναι ο ένας κτλ...οταν τον κόβει ο αμυντικός,ειναι κρέας.
    Ελπίζω η μετααφορά μου να σε διαφώτισε.

    Τώρα,για το τι ζητάν οι αντρες,θα σου πώ το εξής:Ο Σκόκκο και ο Βιειρίνια παίζουν με τον Σπυρόπουλο και τον Πάντο,και ο Μέσσι με τον Ρονάλντο παίζουν κοντρα στον Σερχιο Ράμος και τον Ντάνι Άλβες. Εσύ ποιος λες να είναι ο πιο μάγκας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τώρα Κόμπο μου εσύ επιβεβαιώνεις ακριβώς αυτό που λέω..Είσαι το παράδειγμα σε όλα αυτά που λέω ! Όλοι εξακολοιυθείτε νε έχετε αντιλήψεις προπαπούδων αλλά δεν φταίτε εσείς ,έτσι σας έχουν μάθει .Βασικά όλους μας έχουν μάθει έτσι καιπάντα θα υπάρχουν αυτές οι κολλημένες απόψεις όσον αφορά στη γυναίκα και τον άνδρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννουλα μην αυταπατασαι.δεν υπάρχει ισοτητα. Ο αντρας εχει το ρόλο του στην κοινωνια και η γυναίκα τον δικο της. Απ΄τα αρχαία χρονια ακομα,τον ανθρωπινο ενστικτο εχει θεσπιστει ως εξής: Ο ανδρας ειναι εξω και κυνηγάει την αρκουδα και η γυναίκα καθεται δίπλα στη φωτια με τα μικρα. Είναι θέμα επιβίωσης του ανθρωπίνου είδους. Οπότε ναι,συμφωνούμε. Απλά εγώ το πηρα γραμμη οτι δε πρόκειται να αλλάξει κατι. Κατάλαβε το και συ γρήγορα.

    ΥΓ. το αρθρο σου φαίνεται σα παράπονο κατα της κοινωνίας που δεν αναγνωριζει την προσωπικη σου προσπάθεια. Κάπου στο βλαθος αχνοφαίνεται μια απειλή του τύπου "θα γίνω και γω ευκολη και να πατε να γαμηθείτε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα...μπαααααααα.. :Ρ
    Και φυσικά έχω καταλάβει τι γίνεται .Αλλά από αυτά που λες μου δίνεις την ενυύπωση ότι μας βλέπεις σαν θηράματα και γενικά το όλο παιχνίδι το παρομοιάζεις με κυνήγι...ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !!!
    Γιατι δεν είμαστε ούτε αντικείμενα τα οποία πρέπει να κατακτήσεις ,ούτε δουλάρες που σας υπηρετούν ,ούτε φαγητό για να χορταίνεις ...Πολλά κολλημένα μυαλά για την εποχή που βρισκόμαστε..απαράδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορεί η εποχες να αλλαξαν και μαζι να αλλαξαν και διάφορα αλλα αδιάφορα,αλλα το βασικο ανθρώπινο ενστικτο θα παραμείνει το ιδιο για πάντα. Και όσο πιο γρήγορα το καταλαβετε τόσο καλύτερα θα περάσετε. Και θα σου κάνω την εξής ερώτηση: ποιος ειναι ο σκοπός του ανθρώπου στη ζήση του? η διαιώνησης του είδους.Σπίτι οικογένεια
    ανδρας κουβαλητής γυναίκα νοικοκυρα.όταν καταφέρουμε να αποτινάξουμε αυτην την αντίληψη απ την κοινωνία,τότε ισως δούμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή